Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van allerlei bijeenkomsten rond het windmolenplan. Dit kunnen bijeenkomsten zijn die georganiseerd worden door Buren van Lage Weide, maar ook gemeenteraadsvergaderingen (gemeente Utrecht en gemeente Stichtse Vecht), raadinformatievergaderingen en commissievergaderingen. Kortom alle bijeenkomsten waar gesproken wordt over het plan. Ook een bezoek van gemeenteraadsleden aan de wijken of een informatiestand van Buren van Lage Weide vermelden wij op deze agenda. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk sympathisanten van Buren van Lage Weide bij deze activiteiten aanwezig zijn en van zich laten horen. Dus kijk regelmatig even op deze agenda. Wij hopen u vaak te zien!

 

22 september 2014:

‘Met participatie meer energie’. Gesprek met statenleden en gedeputeerden.

18.00 – 21.00 uur

Maandag 22 september, 18.00 – 21.00 uur, Provinciehuis Utrecht (Foyer aan de Statenzaal). Onze insteek is ‘met participatie meer energie’! Groepen omwonenden uit de provincie Utrecht gaan in gesprek met Statenleden en Gedeputeerden (bestuur) over windenergielocaties en duurzame alternatieven. 
Kom ook, overtuig de provinciale overheid dat windturbines niet in een stedelijke, bebouwde omgeving thuis horen. Dat er betere duurzame alternatieven zijn. Buren van Lage Weide organiseert deze informatieavond samen met omwonenden uit Houten, Woerden, Vianen, Wijk bij Duurstede, Maarssen en Breukelen (Stichtse Vecht). 
KOM 22 SEPTEMBER NAAR HET PROVINCIEHUIS!