Over ons

“Buren van Lage Weide” was een vereniging met 2000 leden, maar door gebrek aan bestuursleden is de vereniging op 30 juni 2022 opgeheven. De vereniging wordt nu voortgezet als een bewonerscollectief bestaande uit een groep vrijwilligers.

Er staat veel druk op de stad omdat er steeds meer mensen willen wonen en werken. Dit is ook duidelijk te merken in de wijken rond Lage Weide. Industrieterrein Lage Weide lag vroeger redelijk “vrij”  en ver van woonwijken. Maar het is in de loop der jaren ingekapseld door prachtige moderne woonwijken waar veel (vooral jonge) gezinnen met plezier leven. Wat langer geleden is Maarssenbroek gebouwd maar meer recentelijk is natuurlijk de aanleg van wijken als Op Buuren, de uitbreiding van Maarssen langs het Amsterdam-Rijnkanaal, de nieuwe woonwijk in Oud-Zuilen en zeker niet te vergeten Leidsche Rijn!

Onze motivatie is dan ook om de leefbaarheid van de wijken rond Lage Weide zo hoog mogelijk te houden. Wij volgen de politieke ontwikkelingen en willen de mensen hierover informeren. Als je op de hoogte wilt blijven meld je dan hiernaast aan voor de nieuwsbrief. Je gegevens worden niet gedeeld met derden of voor commerciële doeleinden gebruikt.

Deze website is in het leven geroepen zodat iedereen die geïnteresseerd is in deze ontwikkelingen via de site op de hoogte kan blijven. De site is nog in ontwikkeling. De komende tijd zal er meer relevante informatie worden geplaatst. 

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief om deze te ontvangen.
Je kunt ons ook volgen op facebook .

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter