Inloopavonden gemeente 15 tot 28 november

De gemeente Utrecht organiseert in november vier inloopavonden in de wijken rond Lage Weide. Tijdens deze avonden wil de gemeente aan belanghebbenden uitleg geven bij de startdocumenten voor MER en MKBA

Het gaat om de volgende vier avonden:

  • Donderdag 15 november:
    Schepenbuurt en west: Zalencentrum Majella, Vleutenseweg 494
  • Maandag 19 november:
    Zuilen: Vorstelijk Complex, Prinses Beatrixlaan 2a
  • Woensdag 21 november:
    Leidsche Rijn: Kindercluster Voorn, Akkrumerraklaan 131
  • Woensdag 28 november:
    Maarssenbroek: Kerkcentrum de Ark, Duivenkamp 844

Er is geen plenair programma. De informatie wordt vanuit informatiestands gegeven. U kunt gewoon tussen 19.30 uur en 22.00 uur binnenlopen. Als u niet op de inloopavond in uw eigen wijk kunt komen, dan kunt u uiteraard ook naar een inloopavond in een andere wijk gaan.

U kunt u laten informeren, vragen stellen en uw mening geven. Dit laatste kan op de avonden zelf, maar ook schriftelijk via een inspraakformulier.

Buren van Lage Weide zal ook met een stand aanwezig zijn. We zullen u onze kijk op de zaken geven en u waar mogelijk adviseren hoe u het best uw schriftelijke reactie op de onderzoeken kunt geven.

Wij hopen u allemaal te zien tijdens één van de inloopavonden. Alleen door een massale opkomst en door ons standpunt duidelijk kenbaar te maken kunnen we de gemeente overtuigen dat het windmolenplan voor ons onaanvaardbaar is.

 

Spread the love